Jedná se o kávový produkt, který se vyrábí mletím praženého kořene čekanky obecné. Karo je tradiční výrobce a zřejmě tento produkt budete znát pod názvem cikorková káva. Produkt...
Meltu pijeme teplou i studenou, černou i s mlékem. Případně dochucenou obdobně jako kávu. Neobsahuje kofein. Díky obsahu inulinu z kořene čekanky je v chuti nasládlá.
Tradiční surovina pro přípravu dezertů v biokvalitě. Hodí se ale i do smoothie či horkého mléka. V kombinaci například s chilli může být i součástí exotických receptů.
Tyto bio kakaové boby jsou po fermentaci pouze usušeny na vzduchu a očištěny bez pražení. Hodí se k přímému mlsání, do raw desertů i pečených sladkostí. Každý bob má na povrchu...
Peruánské kakao má jedinečnou vyváženou chuť a je vyhlášené mezi milovníky této plodiny. Místní odrůdy kakaových bobu jsou vykupovány od sdružení drobných pěstitelů, po...
Plnou čokoládovou chuť dodává Méďovi nealkalizované kakao, které pěstují drobní farmáři z Dominikánské republiky. Kakaovníky tu rostou ve smíšených kulturách spolu...
Tento kakaový prášek má výraznou chuť i vůni díky vyššímu obsahu kakaového másla a tzv. holandskému způsobu zpracování - alkalizaci. Výborně se hodí k přípravě pečených i...
Čas čekanky je čistá kávovina z kořeně čekanky, která je lehce rozpustná a slouží jako náhrada kávy pro všechny, kteří se vyhýbají kofeinu.Návod k přípravě: Dvě kávové lžičky...
Jemně mletý nealkalizovaný prášek z nepražených ekvádorských kakaových bobů. Kakaovník pochází z Amazonie a archeologické nálezy naznačují, že kakao se na území dnešního...
Jemnost ječmene je jemná sladová směs s kořenem čekanky, která je lehce rozpustná a slouží jako náhrada kávy pro všechny, kteří se vyhýbají kofeinu.Návod k přípravě: Dvě kávové...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací