Ovesná mouka je skvělou volbou, pokud vyžadujete bezlepkovou mouku a zároveň chcete produkt s kvalitními výživovými hodnotami. Ovesná mouka se vyznačuje vysokým obsahem...
Celozrnnou krupici mějte vždy doma po ruce, je skvělá k přípravě snídaně i k večeře. Její celozrnnost pozvedne krupicovou kaši na plnohodnotné, syté jídlo se spoustou vlákniny a...
Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Anebo vhodná pro zahušťování...
Rýžová mouka polohrubá je velmi lehce stravitelná mouka s nízkým obsahem tuku používání k sladkému i slanému pečení. Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá...
Přirozeně bezlepková kukuřičná mouka v biokvalitě. Připravíte z ní polentu nebo tortilly. Lze ji také přidat do těsta pro jeho odlehčení nebo s ní obalovat.
Jemná rýžová krupička je vyrobena z rýžové mouky vysoké kvality. Je přirozeně bezlepková, velice výživná a lehce stravitelná. Lze ji využít na přípravu dětské rýžové kaše, na...
Jáhlovou mouku můžete využít při pečení moučníků i pečiva. Z mouky vytvoříte i lahodné placičky, lívance, palačinky i jáhlové sušenky s javorovým sirupem. Jáhlová mouka se hodí...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací